Primul Meu Magrav – Manual De Construcție Pas Cu Pas

24
8349

 Manual De Construcție Pas Cu Pas A Unității De Energie MAGRAV

Continuăm seria de articole dedicate tehnologiilor plasmatice Magrav, cu o nouă categorie de informaţii, de această dată mult mai practice, anume: informaţii de construcţie a unităţilor de energie magrav.

În acest articol am selectat cele mai actuale şi complete informaţii (documentul actual a fost compilat de echipa Keshe din Danemarca) despre construcţia unităţilor de energie magrav, condiţionarea corectă a acestora, totul frumos cu toate detaliile necesare – aranjate pe categorii, astfel încât oricine cu minime unelte, cunoştinţe şi îndemânare şi poată construi propriului său Magrav.

Construcţia nu este complicată deloc, chiar şi un copil de 10 ani poate facă o unitate magrav dacă a înțeles și are condiţiile minime necesare.

Consultă şi categoria Magrav Blueprint a blogului. Depunem eforturi substanţiale să adunăm cât mai multe informaţii despre tehnologiile Keshe şi să le grupăm frumos pe categorii.

Sunt și grupurile de facebook unde dacă ai întrebări sau neclarități cineva îți poate răspunde sau te poate ajuta. Găsești aici Grupul De Studii Keshe România, care a adunat deja peste +2000 de membri plus o mulțime de documente, mărturii, dovezi, aplicații, ghiduri și multe alte informații despre tehnologia Keshe.

De asemenea, dacă ai rezultate pozitive sau mai puțin pozitive sau ai avut orice alte experiențe, tare am vrea să împărtăşti cu noi rezultatele sau experienţele indiferent de natura lor. Poate putem să te ajutăm sau să te îndrumăm în funcție de rezultatele avute, sau, să ne bucurăm împreună cu tine pentru rezultatele remarcabile pe care ai reușit să le obții.

Consultă de asemenea și aceste lecții cu informații mai detaliate din categoria magrav blueprint, despre operațiile de construcție corecte a bobinelor magrav, procesele de nanocoating, gans, construcția condensatorilor plasmatici si altele…

Blueprint Lecția 1 – Cum Se Bobinează Corect Bobinele Magrav?

Blueprint Lecția 2 – Nanoînvelirea Cu Flacără

Blueprint Lecția 3 – Acoperirea Bobinelor Cu GANS

Blueprint Lecția 4 – Condensatorii Plasmatici

Download “Primul Meu Magrav - V.5” Primul-Meu-Magrav-Manual-5.pdf – Downloaded 4740 times – 7 MB


 

Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-001

Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-002 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-003 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-004 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-005 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-006 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-007 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-008 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-009 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-010 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-011 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-012 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-013 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-014 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-015 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-016 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-017 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-018 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-019 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-020 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-021 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-023 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-024 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-025 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-026 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-027 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-028 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-029 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-030 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-031 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-032 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-033 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-034 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-035 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-036 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-037 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-038 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-039 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-040 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-041 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-042 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-043 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-044 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-045 Primul-Meu-Magrav-Manual-5-page-046

Download “Primul Meu Magrav - V.5” Primul-Meu-Magrav-Manual-5.pdf – Downloaded 4740 times – 7 MB

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter şi vei primi informaţii despre cum să-ţi construieşti penuri de sănătate și comprese plasmatice pentru problemele de sănătate, mărturii, experimente, detalii construcție unități energie şi multe alte noutăţi despre tehnologiile Magrav.

Felicitări! Te-ai abonat cu succes!

DISTRIBUIȚI

24 COMENTARII

 1. Suntem cu totii creati dupa chipul si asemanarea Universului, a Lui Dumnezeu !
  Pentru a putea evolua ni s-a dat posibilitatea sa alegem.
  Cunoasterea ne ajuta sa … discernem calea !

  • Da, gasiti un 2 butoane unul sus si unul mare jos, albastre pe care scrie Download Primul Meu Magrav – Manual De Constructie Pas Cu Pas! Aici avem numai materiale in limba romana!

 2. 1. se poate folosi sirma de bobinaj care are un strat de lac? soda va patrunde prin lac?
  2. bobina interioara se sprijina pe cea exterioara, in punctele de contact nu apare scurt?
  3. reofor=sonda aparat masura?
  4. „gaNS-ul fie cade la fund fie pluteste”, de unde stim care caz e?
  5. condensatorul plasmatic e de fapt o bobina-condensator, nu?
  multumesc

  • 1. Nu se poate folosi acel tip de sarma de Cu, ci doar cupru pur fara nimic pe el.
   2. Nu apare deoarece straturile nano sunt transversal super-izolatori, astfel ca bobinele sunt izolate intre ele.
   3. Ceva de genu
   4. Gansul se pozitioneaza in functie de magravs-ul propriu
   5. Poate fi denumit si asa, cu conditia sa nu se uite functia pe care o are: exact acea a unui condensator doar ca, plasmatic.

   • la „Descarcarea bobinelor de tensiune”: „puneti multimetrul pe VDC 2000 mV”
    – descarcarea se face pe rezistenta interna a voltmetrului? asa cred ca se poate folosi si o rezistenta simpla.
    avusesem impresia initial ca trebuie injectata tensiune pe bobina.

    • Exista 2 operatiuni: cand dam sensul de curgere al plasmei prin bobine, punem Multimetru pe scala Ohmi la valoarea MOhmi, si punem + de la aparat pe – al bobinei (intrare), si – aparat pe + bobina (iesire). Operatiunea 2, cand descarcam bobinele, unde punem multimetrul pe scala VDC si tinem cosele aparatului vreo 10 secunde timp in care se descarca bobinele.

 3. Atata prostie rar am vazut, stimabililor… Si toata se datoreaza cunostintelor stiintifice care se reduc din ce in ce mai mult, dar si credulitatii celor care alearga si continua sa spere (in toate timpurile!) in chilipiruri. Pe seama voastra fac multi averi! Folosesc cuvinte magice (plasma, cuantica, nano etc. etc.) pe care habar nu aveti cu ce se mananca, dar va fascineaza si va drogheaza mental!

  Ce ar fi daca ati pune cu totii mana pe un manual de clasa a X-a si ati citi despre principiul conservarii energiei? Sa nu mai vorbesc despre ce inseamna plasma si tehnologie nano care nu se pot realiza intr-o amarata de cutie de plastic…

 4. Stimabile dom’ profesor, Energia nu poate fi conservata intr-o conserva ca pastravul murat in bulion, cum ne-ar face manualul de clasa x-a sa credem…

LĂSAȚI UN MESAJ