Conferințele Keshe În Limba Română

0
78 views

În articolul anterior am amintit despre conferinţele Keshe în limba română. În acest articol voi face o scurtă prezentare a conferinţelor Keshe în limba română.

Conferinţele sunt organizate de către membri asociaţiei Keshe România, şi au că scop informarea/studiul/prezentarea publicului românesc despre tehnologiile plasmatice ale dlui. Keshe.

Sesiunile publice de studiu în limba română se ţin în fiecare miercuri de la ora 19.00, pe platforma Zoom, https://zoom.us/j/978988621 dar și Live pe Facebook, pe pagina Grup de Studii Keshe Romania.

Mai jos, găseşti toate cele 14 conferinţe video care s-au ţinut până în momentul prezent. Informaţiile sunt foarte uşor de asimilat, fiind foarte bine structurate pe categorii.

Sunt prezentate informaţii din domeniile sănătate, energie, agricultură, decontaminare, alimentaţie etc.

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter şi vei primi informaţii despre cum să-ţi construieşti penuri de sănătate și comprese plasmatice pentru problemele de sănătate, mărturii, experimente, detalii construcție unități energie şi multe alte noutăţi despre tehnologiile Magrav.

Felicitări! Te-ai abonat cu succes!

DISTRIBUIȚI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ