Blueprint Lecția 3 – Acoperirea Bobinelor Cu GANS

6
2060

Acoperirea Cu GANS A Bobinelor Nanoînvelite

Nanoacoperirea cu gans a bobinelor este un procedeu de acoperire cu gans lichid a bobinelor nanoînvelite.

Rolul gansului pe bobine -făcând o analogie simplă- este acela de burete care absoarbe energiile din mediu, canalizându-le printre straturile nano ale nanoînvelișului de pe bobine spre consumatorii electrocasnici din priza magravului.

Vezi aici ce este și cum se obţine gansul. (În curând!)

Tipurile de gansuri folosite sunt cele standard… de cupru, fier şi zinc. Acestea se amestecă cu apă distilată şi atenție, se toarnă pe bobine în acelaşi sens cu cel de nanoînvelire al bobinelor!

Vezi aici cum se nanoînvelesc bobinele magrav.

În filmuleţ de mai jos, gansurile au fost uscate şi amestecate cu apă distilată. Se pot folosi şi gansuri lichide în concentraţii mici.

Din experienţele proprii, pentru 3 seturi de bobine se foloseşte cca. 10 ml gans la 90 ml apă distilată şi cu această concentraţie se nanoacoperă bobinele magrav.

Opţional, în amestecul de gansuri împreună cu apa distilată, se mai poate adaugă zahăr în cantităţi mici şi câteva picături de sodă caustică lichidă. Zahărul are rolul de-a face gansul mai lipicios şi implicit de-a adera mai bine pe bobine iar soda caustică de-a repara inevitabilele deteriorări ale nanoînvelișului de pe bobine.

Atenţie, nu trebuie ca bobinele să fie acoperite cu gans gros sau să aibă multe straturi astfel încât bobinele să arate supra-încărcate cu gans!

Sunt de ajuns 1-2 nanoacoperiri, după fiecare etapă bobinele lăsându-se la uscat câteva ore.

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter şi vei primi informaţii despre cum să-ţi construieşti penuri de sănătate și comprese plasmatice pentru problemele de sănătate, mărturii, experimente, detalii construcție unități energie şi multe alte noutăţi despre tehnologiile Magrav.

Felicitări! Te-ai abonat cu succes!

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

  1. Intrebare!, Tablele de cupru cand se pun in cutie pentru a fi tratate chimic cu soda caustica (apa trebuie sa fie sarata care se pune fiarta peste soda caustica) Doresc raspunsul pe adresa de email. Multumesc anticipat.

LĂSAȚI UN MESAJ