Dating linia site- ului. CTP Cluj-Napoca - Linii urbane

STB SA | Societatea de Transport Bucuresti STB SA

Nothing Found

Scopul campaniei este prevenirea victimizării pietonilor prin accidente de circulaţie. La data de 1 mai a. Nota de informare privind protecția datelor video 1. Principiile prelucrării datelor cu caracter personal Notificarea: Operatorul de date cu caracter personal este notificat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

0368.800.600

Legalitatea: Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu bună-credinţă şi în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare. Scopul bine determinat: Datele cu caracter personal sunt colectate numai în scopuri bine determinate, explicite şi legitime, adecvate, pertinente şi neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate şi ulterior prelucrate. Confidenţialitatea: Informaţiile sunt prelucrate şi folosite conform politicii de confidenţialitate a datelor personale, informaţiile fiind folosite numai pentru scopul în care sunt colectate.

Informarea: Persoana este informată de către instituţia care prelucreaza datele personale ale persoanei vizate. Stocarea: Datele cu caracter persoanal nu se stochează pentru o perioadă mai lungă decât este necesar pentru realizarea scopurilor în care au fost colectate.

Protejarea persoanelor vizate: Dating linia site- ului vizate au dreptul de acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opoziţie şi de a nu fi suspus unei decizii individuale, precum şi dreptul de a se adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanţei de judecată pentru apărarea oricăror drepturi garantate de lege, care le-au fost încălcate.

Securitatea: Măsurile tehnice şi organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel încât să asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate, în ceea ce priveşte distrugerea accidentala sau ilegala, pierderea, modificarea, dezvăluirea sau accesului neautorizat. În unele situații, poate fi necesară o declarație suplimentară a persoanei fizice vizate.

În unele situații, poate fi necesar ca CTP să ia măsuri suplimentare pentru a se asigura de identitatea persoanei fizice, care solicită portarea datelor cu caracter personal. Persoana vizată are dreptul de a obține intervenție umană din partea operatorului, de a-și exprima punctul de vedere și de a contesta decizia dacă s-a realizat deja un proces decizional automatizat.

Instanțelor de judecată.

unica intalnire alma. Gamerii dating site.

Scris de Super User Termeni şi condiţii Termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului www. Va solicităm să citiţi cu atenţie Termenii si condiţiile de utilizare ale acestui site, prezentate în continuare. Atât accesul cât şi vizitarea acestui site de către dumneavoastră se face cu respectarea Termenilor si conditiilor de utilizare şi implică acceptul dumneavoastră clar cu privire la aceştia şi presupune întreaga înţelegere contractul dintre părţi.

ROare calitatea de autor, proprietar şi administrator al site-ului www.

Drepturi de autor Atât conţinutul cât şi design-ul www. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor'.

Dating linia site- ului web care preiau informaţii de pe site-ul www. Din acest motiv, vă rugăm sa vizitaţi periodic această pagină pentru a revedea termenii si condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi. Continuarea utilizării site-ului după realizarea acestor modificări implică acceptarea în totalitate a acestor modificări.

  1. Intalnire cu femeile Mauritius
  2. Barbati din Brașov care cauta femei frumoase din Constanța

Navigare şi responsabilităţi Navigarea pe site-ul www. Înregistrarea dumneavoastra la serviciul de Buletin noutăţi newsletter necesita furnizarea unei adrese valide de e-mail.

Campaniile noastre

Utilizatorul foloseşte site-ul www. CTP nu este răspunzător pentru prejudicii directe sau indirecte şi în special pentru daune materiale, pierderea de date sau de program, pierderi financiare, rezultate din accesul sau utilizarea acestui site.

Informaţia conţinută este prezentată fără nici o garanţie, de nicio natură. Informaţiile privind orarele, serviciile şi preţurile acestora corespund la momentul elaborării lor sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului; acestea sunt oferite doar cu titlu informativ şi deci nu sunt şi nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală a produselor şi serviciilor oferite de CTP.

Pot interveni erori sau omisiuni. Administratorul nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru situaţia în care unele Dating linia site- ului sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot Dating linia site- ului accesate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru repercusiunile care pot apărea datorită pierderii, întârzierii sau inexactităţii informaţiilor publicate pe site.

Utilizatorii vor folosi informaţiile conţinute pe site pe propria răspundere, iar în situaţia unei daune generate în urma utilizării serviciilor sau informaţiilor furnizate, utilizatorii admit că CTP va fi absolvit de orice răspundere.

Site- ul de dating video caut amant nisporeni

Informaţia prezentată: - este doar de natură generală; - nu este neapărat atotcuprinzătoare, completă, corectă sau actualizată; - poate avea legături link-uri web spre alte site-uri asupra conţinutului cărora CTP nu deţine nico formă de control şi pentru care nu îşi poate asuma nicio responsabilitate. CTP îşi păstrează dreptul de a limita accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul conţinut al www.

Viaţa privată şi informaţii colectate www. In situaţia solicitărilor de date sau a sesizărilor, datele prezentate de dumneavoastră sunt importante pentru respectarea prevederilor legislative în domeniu. Sesizările anonime nu sunt luate în considerare, fiind automat clasate. De asemenea, datele sunt importante pentru informarea utilizatorilor cu privire la ultimele ştiri apărute, informaţii despre concursuri sau participarea la campanii promoţionale desfăşurate de CTP.

In momentul în care ne transmiteţi informaţiile dumneavoastră, vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru a garanta securitatea acestora în sistemele proprii, Dating linia site- ului standardelor de securitate impuse de legislatia Dating linia site- ului în vigoare. CTP nu va divulga nici un fel de informaţie identificabilă personal despre utilizatorii săi către terţe părţi fără a primi mai întâi consimţământul categoric al utilizatorilor în această privinţă. In acelaşi timp, atunci când legea prevede expres acest lucru, CTP poate dezvălui informaţii identificabile personal, atunci când sunt cerute de o autoritate competentă sau când acest lucru este necesar pentru a proteja drepturile şi interesele CTP.

In concluzie, atunci când accesaţi www. Conform legislatiei in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei.

În acelaşi timp, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, la sediul CTP. Mesaje comerciale nesolicitate www.

Music Teaching Experience

De asemenea, veţi avea posibilitatea să vă dezabonaţi în orice moment de la acest serviciu, atat printr-un link din fiecare email trimis, cât şi de pe pagina www. Pentru orice probleme legate de mesajele trimise de www. Publicitatea şi conţinutul furnizat de alte părţi Unele părţi din conţinutul publicat pe www. De asemenea, în interiorul www.

Cautare MTB Femeie folosita Free intalne? te Soissons

De asemenea, www. În momentul în care accesaţi aceste site-uri externe, vă găsiţi implicit în afara site-ul www. Aceste prevederi sunt în conformitate cu legislaţia română în vigoare. Incălcarea clauzelor acestui document reprezintă o violare a drepturilor CTP şi poate atrage răspunderea civilă, contravenţională sau, după caz, penală a persoanei în culpă.

Interesantrecenzii